Υπηρεσίες

Services

Δωρεάν Παροχές με κάθε νέα κατασκευή ιστοσελίδας

Σας κατοχυρώνουμε το domain της επιλογής σας

Σας φιλοξενούμε τη σελίδα σας σε πολύ γρήγορους VPS servers στην ίδια τιμή

Πακέτο προώθησης για την καλύτερη κατάταξη του site στη Google.

 

Η ιστοσελίδα κατασκευάζεται με τεχνικές για γρήγορη φόρτωση σύμφωνα με τις οδηγίες της Google

Premium υποστήριξη με χρόνο επίλυσης την 1 ημέρα

Δωρεάν εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL.

Δωρεάν εγκατάσταση του e-mail σας στο πρόγραμμα της επιλογής σας

Κατασκευή Eshop

Εξειδικευόμαστε στην μελέτη, σχεδιασμό, φιλοξενία και κατασκευή eshop όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών με μεθοδολογία, δημιουργικότητα, πρωτοτυπία, ευκολία χρήσης, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Προώθηση ιστοσελίδων (SΕΟ)

Ποιο είναι το νόημα να έχεις ιστοσελίδα αν δεν μπορεί κάποιος εύκολα να την βρει; Καθημερινά γίνονται δισ. αναζητήσεις στη Google. Μερικοί απο αυτούς ψάχνουν για επιχειρήσεις ακριβώς σαν την δική σας. Σας βοηθάμε να κάνετε την επιχείρησή σας γνωστή στο ευρύ κοινό.

Ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία με εντυπωσιακό design, γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, online σύστημα κρατήσεων, παροχές δωματίων, εγκαταστάσεις ξενοδοχείου, gallery, τοποθεσία, σύνδεση με Meta Search κανάλια κ.α.

Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας

Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική για δύο λόγους. Για την εμπειρία του χρήστη αλλά και για το SEO. Σύμφωνα με έρευνες μια σελίδα που φορτώνει αργά αποτρέπει σε μεγάλο βαθμό τους χρήστες απο το να την επισκεφτούν.

Κατασκευή blog

Κατασκευή blog για επαγγελματική ή προσωπική χρήση σε WordPress με εντυπωσιακό σχεδιασμό και γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης. Δημιουργήστε το δικό σας ιστολόγιο και βγάλτε χρήματα κάνοντας το χόμπι σας.

Marketing Περιεχομένου

Content is king, είτε πρόκειται για την ιστοσελίδα σας, για τα κοινωνικά σας μέσα, για ένα blog ή για τις διαφημίσεις σας. Το γνήσιο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο βρίσκεται στον πυρήνα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Εφαρμογές PWA

Η ιστοσελίδα σας εκτελείτε ακόμη και όταν ο χρήστης έχει αδύναμη σύνδεση ή και καθόλου σύνδεση δικτύου. Ενεργοποιήστε τους χρήστες για να αποθηκεύσουν την ιστοσελίδα σας στην αρχική τους οθόνη.

Digital Στρατηγική

Η εμπειρία μας στο Internet και οι καινοτόμες ιδέες μας είναι τα χαρακτηριστικά που εμπιστεύονται καθημερινά οι πελάτες μας. Μαζί θα αναπτύξουμε τη στρατηγική που θα κάνει την ιστοσελίδα σας να δουλεύει πραγματικά.

Watch video
“Σκοπός μας είναι να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που θα φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός της άριστης ακαδημαϊκής κατάρτισης και η συνεχείς ενημέρωση της ομάδας της webinous, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα και την άψογη επαγγελματική συνεργασία. ”
Φώτης Μπουτσάκης
CEO webinous
webinous workspace
Thanks for choosing marketup